Apua pihatöihin ja puutarhanhoitoon Kuopiossa ja lähimaakunnissa

Ota yhteyttä!
Kotipalvelukuvake

Aku & Iida Kodinpalvelut Oy tarjoaa apua puutarhanhoitoon ja muuhun piha- ja viheralueiden hoitamiseen Kuopiossa ja lähialueilla. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää arkeasi helpottavista palveluistamme.

Piha- ja viheralueiden hoidon palveluihimme kuuluvat:

  • nurmikon leikkaus ja muut nurmikonhoitotyöt
  • trimmeröinti
  • haravointi
  • kasvustojen siistiminen ja kitkentätyöt
  • tonttien raivaukset ja niitot raivaussahalla
  • polttopuiden teko.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Yhteystiedot

Pyydä tarjous piha- ja viheralueiden hoidosta!

 

Tilatun palvelun voi tarvittaessa peruuttaa maksutta edellisenä päivänä klo 12:00 mennessä. Myöhemmin perutuista käynneistä laskutamme hinnaston mukaisesti. Peruutusehto ei koske äkillisestä sairaalaan joutumisesta aiheutuvia tilanteita.


Yrityksemme tarjoaa palveluja Kuopiossa ja lähialueilla ja muualla Ylä-Savossa. Saat meiltä myös kattavat kotipalvelut erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu kotipalveluihimme!

Lue lisää

Kotitalousvähennystä kotiin tilatuista töistä

Voit saada yrityksemme palveluista kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista. Kotitalousvähennykseen oikeuttavat esimerkiksi kukkien kastelu sekä piha-alueen ja pihaan kuuluvan puutarhan hoito, kuten nurmikon ja pensasaidan leikkaus. Myös piha-alueella tapahtuva polttopuiden teko ja kasaus, pihapuiden kaato sekä pihapuiden oksien karsinta oikeuttavat vähennykseen. Lisää kotitalousvähennyksestä voit lukea verottajan sivuilta.

Lue lisää